Добре дошли в студио DY Designs

Ние сме малка семейна фирма занимаваща се с изработка на уеб сайтове, затворени приложения предназаначени само и единствено за определена фирма с достъп единствено от нейните служители. Нашата история започна, като идея през 2016 година. Стартирахме с развитие на служителите ни в сферата на програмирането и програмните езици – C# JavaScript, T-SQL, работа с бази дани MSSQL, Mongoose, MySQL, CMS системи, каквато е WordPress.

Следващата ни логична стъпка, която предприемаме сега е излизането ни в онлайн пространството с този сайт и популяризиране на услугите, които предлагаме. Може би ще се запитате с какво сме по-различни от по-големите фирми за изработка, поддръжка и т.н на сайтове, отговора е в първото изречение, а именно ние сме семейна фирма. Малка сплотена общност със сериозно отношение към дейтайлите.

signiture

Димитър Димитров • Мениджър и Основател

team
Уеб дизайн

Стараем се да дадем на нашите клиенти най-добрите решения за дизайн съобразени с посланеието, което искаме да носи към аудиторията.

Поддръжка на продуктите ни

Нашите клиенти могат да разчитат на поддръжка за всички продукти, които закупуват от нас, независимо дали говорим за уеб сайт или корпоративно приложение.

Корпоративни приложения

Изработка на затворени приложения касаещи тясно специализирани дейности на фирмата, достъпни само за служители на фирмата.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
scroll to top button